Interim Financials


Fi-Nance Consultancy heeft jarenlange ervaring op het gebied van Finance, Control en Accounting. Wij bieden u de oplossing als u behoefte heeft aan een tijdelijke invulling voor u financiële functie. Een voordeel van het gebruik  van interim personeel is dat deze van buiten uw onderneming komt en met een frisse blik naar uw organisatie en structuur kijkt.

Financial/ Business Controller


De Interim Controller treedt op als een tijdelijke waarnemer die ook verantwoordelijk gesteld kan worden voor het proces van planning en control binnen uw organisatie. De interim controller ziet als bedrijfseconomisch onderzoeker toe op de efficiëntie en effectiviteit van de ondernomen activiteiten en adviseert over de (financiële) leiding van het bedrijf. Hij/zij kan aanbevelingen doen over diverse aspecten van beheer en begrotingsuitvoering, alsmede over (financiële) beheersaspecten van activiteiten. Verder streeft de Interim Controller naar winstgevende resultaten voor uw organisatie. Voor een organisatie kan het soms verhelderend zijn om met een Interim Controller te werken. Bij ziekte, zwangerschap of onverwacht ontslag kan een Interim Controller als tussenoplossing dienen. 
fi-nance banner2 

 
Onze Interimmers (op dit moment beschikbaar)

Nancy van der Heide (WO Finance & Control)
 

Nancy van der Heide is een hands-on Controller met een brede ervaring en kennis. Nancy is een stevige en ondernemende Business partner, is betrokken en heeft oog voor cijfers, de organisatie en de mensen die er werken.

Nancy is inzetbaar als interim Professional op het gebied van Financial Control, Business Control, Accounting, Finance Management en Project Control.


Wilt u meer informatie over (de beschikbaarheid van) één van onze mensen en/of uitgebreide CV's neem dan contact op met Fi-Nance Consultancy.

Contact over interim dienstverlening

LinkedIn Fin-Nance Consultancy 
LinkedIn Fin-Nance Consultancy 
Facebook Fin-Nance Consultancy
E-mail Fin-Nance Consultancy