fi-nance_banner1.png

Als ondernemer weet u dat de markt continue in beweging is. Stilstaan is daarom geen optie. Er zijn voortdurend invloeden van binnen en buiten de organisatie waar u als ondernemer rekening mee moet houden.

Wij bieden dienstverlening aan om u te ondersteunen bij tal van vragen die komen kijken bij het ondernemerschap. Wilt u een onderneming starten of bent u een gevestigd ondernemer? Iedere ondernemer en onderneming is uniek, dus bieden wij voor iedereen advies op maat.

Onderneming starten

Een onderneming starten is vaak een spannend moment. Wellicht start u een nieuwe onderneming of bent u in de gelegenheid een bestaande organisatie over te nemen. In beide gevallen komt er heel wat op u af. Samen met u bekijken we de mogelijkheden en begeleiden u met de start van uw onderneming.

Financieringsaanvraag/ Kredietaanvraag

Een gezonde financieringsstructuur is essentieel voor een gezonde basis en de continuïteit van uw onderneming. Samen met u kijken wij of er een juiste financieringsstructuur is of dat er aanpassingen gedaan moeten worden. We bekijken samen met u welke financieringsvorm het beste past bij de lange termijn doelstellingen van uw onderneming en stellen desgewenst een financieringsaanvraag op. Wij staan klaar als sparringpartner en aanspreekpunt voor banken, financiers en overige kredietverstrekkers.

Aan- en verkoop van een onderneming

Soms komt er een moment dat u als ondernemer betrokken raakt bij de aan- of verkoop van een onderneming. Denk aan overname binnen de familiesfeer, of u neemt een onderneming over door MBI of MBO. Maar ook bij verkoop (al dan niet gedwongen) van uw onderneming komen er veel zaken kijken. Er moet een waardebepaling komen, er vinden onderhandelingen plaats, kortom een hectische periode waar u deskundige ondersteuning bij kunt gebruiken. Wij, als adviseurs en sparringpartner staan voor u klaar.

Financiële reorganisatie/ Herstructurering

Hebt u liquiditeitsproblemen in uw organisatie? Wij brengen uw situatie in kaart en bekijken samen met u waar er mogelijkheden zijn om deze te verbeteren. Door middel van een gedegen adviesrapport helpen wij u de liquiditeitsproblemen te voorkomen of te verbeteren. Wij zullen, indien gewenst, ook helpen bij de implementatie van het plan.

Faillissement

Soms is het onmogelijk een (naderend) faillissement te voorkomen, soms is een faillissement een juiste strategische keuze. In deze periode komt er veel op u af. In beide situaties ondersteunen wij u op alle fronten. Wellicht zijn er mogelijkheden u voor een faillissement te behoeden, of kunt u kiezen voor een doorstart. Kortom, onze adviseurs staan voor u klaar.

Verandertrajecten

Soms loopt het in uw onderneming niet zoals u dat wenst. Wellicht ontbreekt het u aan de tijd om voldoende aandacht te besteden aan de organisatorische aspecten van de organisatie. Wij helpen u als ondernemer met het in kaart brengen van de huidige en gewenste situatie en helpen u desgewenst met het implementeren van het verandertraject.

Visie en strategie

Een strategische planning is richtinggevend voor alle beslissingen die een organisatie neemt voor de komende jaren. Met de juiste strategie kan uw organisatie een onderscheidende positie innemen in de markt ten opzichte van de concurrent. Heeft u hulp nodig bij het helder krijgen van uw organisatie strategie, neemt u dan contact op met onze adviseurs.

Contact over onze dienstverlening

LinkedIn Fin-Nance Consultancy 
LinkedIn Fin-Nance Consultancy 
Facebook Fin-Nance Consultancy
E-mail Fin-Nance Consultancy