Exact Online software Fi-Nance Consultancy Culemborg

De voordelen van Exact voor u op een rij:

Altijd en overal mobiel werken

Het kantoor op zakformaat

Overal de balans opmaken

Haal overal de laatste resultaten tevoorschijn met de mobile app van Exact Online. Context nodig? Vergelijk de winst- en verliesrekening met de vorige periode.


Altijd alles bij de hand

Raak nooit meer de weg - en een klant - kwijt. Dankzij onze mobile app is alles binnen handbereik. Documenten, artikelen2, voorraadstanden3, zelfs verkoopkansen per klant. En met Exact Online voor Android factureer je zelfs vanuit de app4. Kortom, je bent niet alleen op tijd maar ook altijd up-to-date.

Draagbare scanner

Verwerk de stapel facturen en kassabonnen binnen no-time in de administratie. Scan alles in met de smartphone of tablet. Voeg het daarna zelf toe aan de boekhouding. En met Scan & Herken maken we het nog makkelijker. Want dan worden ze automatisch klaargezet in de administratie. Dat scheelt!


Mobiele appsiPad app
100% cloud, 0% gedoe


Ontdek de 5 voordelen van werken in de cloud


24/7 wereldwijd alles bij de hand

Zit je bij de bank, accountant of notaris en wordt er gevraagd om de financiële resultaten? Of bij een klant en zoek je dat belangrijke contract of die openstaande factuur? Geen enkel probleem. Haal het meteen tevoorschijn met een laptop, tablet of smartphone.

Veilig en betrouwbaar werken

Of alle bedrijfsgegevens veilig zijn in de cloud? Absoluut! En misschien zelfs veiliger dan op de zaak. De gegevens worden opgeslagen in zwaar beveiligde datacenters. De providers zorgen voor het beheer, de updates en het onderhoud. Die IT-kennis in huis halen is overbodig.

 

Flexibele maandabonnementen

Alleen betalen voor werkelijk verbruik. Dat kan met cloudsoftware. Geen verrassingen, gewoon een vast bedrag per maand. Vast en toch flexibel. Want het abonnement groeit met je mee. Pas in een handomdraai het aantal administraties en gebruikers aan. Of voeg apps toe. Of groei door naar een branchespecifiek abonnement. Zo flexibel is werken in de cloud.

Online samenwerken

Werk makkelijk online samen met collega’s, partners, klanten én de accountant. De cloud is een prima plek om samen te werken en gegevens op te slaan. Alle bedrijfsgegevens en documenten staan op 1 plek, alles is snel terug te vinden en de archiefkasten kunnen de deur uit. Dat levert tijd en geld op. Nú en later.

Snel aan de slag 

Starten met cloudsoftware is heel makkelijk. Gewoon inloggen en je bent online! Hulp nodig? Volg dan 1 van de gratis trainingen.
Of pak de uitgebreide online hulp erbij. Dan kun je meteen verder, 24 uur per dag, 7 dagen per week.