Uw Business partner 

homepgae fi-nanceOnze missie is om onze klanten te ontzorgen en staan klaar voor onze klanten als sparringpartner en adviseur. Dat doen wij door open en eerlijk te communiceren. Onze klanten krijgen bij ons optimale dienstverlening op financieel en fiscaal gebied. Hierbij ondersteunen wij onze klanten waar dat nodig is.

Een goede relatie vinden wij erg belangrijk. Niet allen terugkijken naar de cijfers van vorig jaar, nee, juist vooruit kijken, vooruit denken. Strategische keuzes maken en je sterk maken, zodat je in de toekomst (nog steeds) een financieel gezonde onderneming bent en blijft.

Ons uitgangspunt is de klant. De klant staat bij ons helemaal centraal. Wij adviseren, ondersteunen en staan naast de als ondernemer; als sparringpartner en adviseur.

De meerwaarde die wij bieden gaat heel wat verder dan de nota. Hoog opgeleide en betrokken medewerkers staan voor u klaar. Directe communicatie, korte lijnen en openheid over tijd en geld is wat u van ons kunt verwachten.

Wij hebben een gedreven, betrokken en enthousiast team en creëren meerwaarde, ook als u dat niet verwacht. Net dat beetje extra aandacht, dat vinden wij belangrijk.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u kennis met ons maken of een vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan gerust contact met ons op! Dit kan door te bellen naar 0345 501 828 of door gebruik te maken van het contactformulier.

Contact over onze dienstverlening

LinkedIn Fin-Nance Consultancy 
LinkedIn Fin-Nance Consultancy 
Facebook Fin-Nance Consultancy
E-mail Fin-Nance Consultancy