Hoi en welkom op mijn profiel!

Mijn naam is Ron en ik ben mede eigenaar van Fi-Nance Consultancy, getrouwd met Nancy en wij wonen en werken in Houten.
Samen werken wij als ondernemer en Coach waarbij ons doel is om ondernemers te ondersteunen, inspireren, enthousiasmeren en motiveren. En het unieke aan onze dienstverlening is dat wij naast begeleiding en advisering ook een goede financiële onderbouwing kunnen geven. Ondernemers weten direct waar ze aan toe zijn. En zoals je op de site kunt terugvinden zijn wij ook een uitstekende partij om samen mee te werken en onze financiele dienstverlening af te nemen. 

Waarom zelf ondernemer geworden

Na mijn studies ben ik terecht gekomen in bedrijven die zijn gespecialiseerd in financiële diensten zoals het bank- en verzekeringswezen en creditmanagement en heb daar diverse afdelingen en werkzaamheden mogen doorlopen. Goed voor mijn kennis en vooral ook goed voor mijn motivatie, ik roestte namelijk niet vast binnen één functie. Tot ik in 2010 wel klaar was met werken voor een ander. Ik wilde zelf aan het roer staan en onafhankelijk mijn geld verdienen. Ik koos er niet voor om mijn passie (namelijk coaching) om te zetten in ondernemerschap - ook al had ik hier diverse opleidingen voor gevolgd en had ik al regelmatig klanten - ik ging voor iets compleets anders. 

Ik heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt en werd adviseur op het gebied van internet en marketing. Aangezien ik helemaal geen ervaring had als ondernemer en niet wist wat een focus was, werd ik een soort 'supermarkt'. Ik deed van alles en bood van alles aan. Ik moest natuurlijk ook geld verdienen.

De start van Fi-Nance Consultancy

Tijdens mijn ondernemerschap heb ik mooie producten en diensten geleverd. Hier had ik echt wel succesvoller in kunnen zijn. Maar doordat ik beperkt de focus had op wat ik aan het doen was en daarnaast 'supermarktje' speelde kwam het niet echt van de grond. Daarom gezorgd voor rust in mezelf en een periode vooral interim klussen verricht en opnieuw voor bedrijven gewerkt. Voor mij erg goed om mijn rust te pakken, mijn focus te vinden en zoeken naar mijn werkelijke passie. En dat vond ik uiteindelijk heel dichtbij.

Mijn passie en doel

Nancy en ik delen dezelfde passie en hebben een grote overlap in kennis en kunde. Eigenlijk niet meer dan normaal om samen iets moois neer te zetten en vol focus dit naar buiten te brengen. Voor mij (en eigenlijk ons) is het geweldig om met ondernemers en particulieren te sparren en zorg te dragen dat hun enthousiasme weer toeneemt en doelen worden behaald. En dit gekoppeld met een financiële onderbouwing. Naast het sparren en adviseren bieden wij dus (financiële) rust, inzicht en overzicht. 

Daarnaast bieden wij ondersteuning in financiële administratie en belastingaangiften. 

En hier word ik gelukkig van.