Coaching particulieren en ondernemers 

Sinds mei 2011 zijn wij actief als ondernemer en als coach en willen particulieren en ondernemers vanuit onze passie, kennis en ervaring met heel veel plezier helpen om succesvol door het leven te gaan.

Wij hebben al heel veel mensen mogen begeleiden, ondersteunen, adviseren en inzicht kunnen geven. Het mooiste compliment wat wij krijgen is dat ze ons echt als meerwaarde zien voor hun Business dan wel hun privéleven, daar worden wij blij van en geeft ons energie die we vervolgens weer door kunnen geven aan jou.

Ondernemen is voor ons veel meer dan alleen de advies en ondersteuning met cijfers, wij willen meerwaarde bieden, echt adviseren en meedenken met jou, dus besteden we ook heel veel aandacht aan jou als persoon. En dit altijd gekoppeld aan een financiële onderbouwing.

Je persoonlijke Happiness en succes gaan als een positieve energiestroom door in jou. Als je persoonlijk geluk tegenhoudt, blokkeer je de weg naar succes.

Naast het aanbieden van onze financiële dienstverlening aan ondernemers en particulieren vinden wij het heel belangrijk om oprecht interesse te hebben in jou als mens en ondernemer, inclusief jouw bedrijfsvoering. Door samen te werken, te sparren, vertrouwen en het bieden van (online) overzicht en inzicht bieden wij dus veel meer dan alleen het verwerken van jouw administratie.

Of je nu een particulier, een startende ondernemer of al een gevorderde ondernemer bent, er komt zeker wel een moment waarop je vast kunt lopen. Samen met jou bekijken wij de fundamentele bouwstenen, waar de kansen liggen en bieden hiervoor maatwerk oplossingen.

Inmiddels hebben wij meer dan 10 jaar ervaring opgedaan in het begeleiden van ondernemers en blijven wij ons continu ontwikkelen. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak, hoge kwaliteit, flexibele, servicegerichte en waardevolle dienstverlening.

Financiële rust, inzicht en overzicht in het leven

"Het is altijd het juiste moment om iets goeds te doen." - Martin Luther King

Roadmap to SuccessRoadmap to Success
Met de Roadmap to Succes krijg jij die sterke fundamentele basis voor een succesvol bedrijf.
Financiële Life PlanningFinanciële Life Planning
Financiële Life Planning Wil je meer regie en financiële vrijheid over jouw eigen leven? Maar hoe doe je dit?
Starters en OndernemingsplanStarters en Ondernemingsplan
ondernemingsplan voor starters Werken aan een optimaal ondernemingsplan en succesvol ondernemen.

EMAIL

info@fi-nance.nl

TELEFOON

0307370296

LOCATIE

HOUTEN