Roadmap to Success

Een vliegende start, geen zorgen over geld, een succesvolle Business. Dat klinkt toch fantastisch!

Iedere ondernemer verdient het om succesvol te zijn. Met een goede basis, een stevig fundament, is de kans van slagen vele malen groter dat jij een succesvolle Business runt. Met de Roadmap to Success krijg jij die sterke fundamentele basis voor een succesvol bedrijf.  

Coaching voor ondernemers

 • Wil jij ook met plezier en enthousiasme een succesvolle Business?
 • Wil jij ook weten wat het geheim is van succes?
 • Kijk jij ook wel eens met een schuin oog naar succesvolle ondernemers?
 • Wil jij weten hoe zij dat voor elkaar hebben gekregen?
 • Ben je klaar met zelf het wiel uitvinden, te weinig klanten en wil je meer omzet en winst?
 • Wil jij een vliegende start met je bedrijf?

Dat klinkt toch fantastisch!

Download ons E-book 'Roadmap to Success, DE MUST HAVE voor ondernemers'.

Dit E-book helpt je op weg, geeft je inzicht en laat je nadenken over jou en je Business.

Download E-Book Roadmap to Success

En niet alleen je bedrijf, maar ook jij staat centraal in de Roadmap to Success. Zonder jou, als ondernemer, is er geen Business en zeker geen succes.
Met meer dan 10 jaar (ondernemers) ervaring zien wij snel waar je tegenaan loopt, wat je pijnpunten zijn en waar je kansen liggen om van je Business en succes te maken. En wees eerlijk, dat wil jij toch ook?

Voor ambitieuze ondernemers

Ons doel is om ambitieuze ondernemers met plezier, enthousiasme en succes te laten ondernemen.

Wij doen dit op een persoonlijke manier, met daadwerkelijke aandacht en tijd voor jou als ondernemer. Geen onzin, maar full focus voor jou en je Business. Met onze ervaring helpen we jou je doelstellingen te behalen en niet alleen zakelijk maar ook persoonlijk te groeien.

De ideale strategie voor startende ondernemers

Vanuit onze coaching helpen wij jou met het creëren van jouw Roadmap naar Success. Deze fundamentele bouwstenen zijn essentieel voor een succesvolle ondernemer. Wij bieden doelgerichte coaching die je bewust maakt van je bedrijfsdoelen en je persoonlijke missie in het leven. Door dit proces pak je niet alleen je Business aan maar ga je ook leven naar wat jij van binnen altijd al hebt gewild en krijg jij de succesvolle onderneming waar je altijd van hebt gedroomd.  

Start met een Business Scan!

In een (online) gesprek met jou maken we een scan van jouw onderneming en brengen we in kaart welke fundamentele bouwstenen voor jouw succesvolle Business ontbreken of meer aandacht nodig hebben. Geheel vrijblijvend! Wij houden niet van pusherige verkooptechnieken. 

De juiste bouwstenen voor jouw succesvolle Business.

Door de jaren heen hebben wij een Roadmap to Success ontwikkeld met 10 essentiële bouwstenen voor een succesvolle Business. Iedere bouwsteen is waardevol en essentieel in het bouwwerk van jouw onderneming. 

De bouwstenen voor succes!

 • Jij - Wie ben je en wat is jouw passie
 • Wat - Jouw aanbod en waarom
 • Waar - Plaats en locatie
 • Wie - Jouw specifieke doelgroep
 • Merk - Jouw uitstraling
 • Ambitie - Waar wil je naartoe en hoe krijg jij voldoening
 • Hoe - Jouw strategie om je doelen te bereiken
 • Marketing - Jouw marketingplan
 • Financiën - Bereik je doelen en grip op je financiën
 • Focus - Blijf enthousiast
Ik wil meer informatie over de bouwstenen

Testimonials

Ron en Nancy hebben mij een spiegel voorgehouden en mij na laten denken over geld, mijn ambities en toekomst. Ze hebben mij inzicht gegeven en dat geeft mij rust en structuur. Hun aanpak is persoonlijk en ik vind het heel prettig om met hun samen te mogen werken.’

Testimonials

Nancy denkt mee, niet alleen als je er om vraagt, maar komt ook met ideeën en suggesties als je er niet om vraagt. Dit geeft voor mij een betrokkenheid met mijn bedrijf, die ik als zeer prettig ervaar. Ze heeft goede kennis van zaken en is punctueel. Nancy komt haar afspraken na. Niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk is Nancy betrokken en oprecht geïnteresseerd.

Testimonials

Voordat ik startte met mijn bedrijf had ik een idee, maar niets concreets. Ik heb voor de samenwerking met Ron en Nancy gekozen omdat zij tot he point, duidelijk en enorm behulpzaam zijn geweest in mijn traject om te starten.

Het heeft me een uitgebreide Roadmap opgeleverd die voor mij de basis is geworden waarmee ik mijn bedrijf verder kan gaan opbouwen. Ron en Nancy hebben erg veel kennis van zaken en staan altijd open voor vragen. Ook na het traject zijn ze betrokken en helpen mij met knelpunten waar ik tegenaan loop.

Testimonials

Met Nancy van der Heide heb ik met veel plezier samengewerkt aan een aantal projecten. Nancy beschikt over het vermogen om goed het overzicht te houden, "problemen" snel in te schatten en aan te pakken. Ze stelt hoge eisen aan de kwaliteit van haar werk en beschikt over de kennis en ervaring om die kwaliteit te leveren.

Als persoon is Nancy gemakkelijk in de omgang , vrolijk en enthousiast. Haar onderneming, Fi-Nance, is een professionele organisatie die haar diensten tegen een goede prijs/kwaliteitsverhouding verleent.

Wil jij een echt succes maken van jouw Business? Dan is dit iets voor jou. Een succesvolle Business vraagt tijd, inzet en doorzettingsvermogen. Wij staan voor jou klaar met onze tijd, expertise en ondersteuning en positieve energie.

Ben jij bereid om met energie en passie aan de slag te gaan voor jouw Succesvolle Business? En wil je hier tijd in investeren? Neem dan gerust contact met ons op en plan je eerste Business gesprek helemaal gratis. Samen kijken we of de klik er is en bepalen we of we de samenwerking aangaan. Want niets is fijner dan een goede klik en de basis voor een succesvolle samenwerking! ?

Fi-Nance Consultancy, Finance & Coaching
Alleen het beste is goed genoeg.

 • Sparingpartner en adviseur/business coach
 • Financiële Life Planning
 • Analyseren kansen en bedreigingen, creëren van maatwerkoplossingen
 • Verrichten financiële administratie / boekhouding
 • Jaarrekeningen en publicatiestukken
 • Facturatie en debiteuren proces
 • Belastingaangiften en Belastingadvies
 • Verrichten loonadministratie
Ja, ik wil contact!