(Startende) ondernemers en ondernemingsplan

Inrichten van jouw bedrijf en vergroten kansen op succes

Je wilt gaan ondernemen. Maar je hebt geen idee waar je eigen bedrijf zich op moet gaan richten of twijfelt over de kansen op succes. Je hebt ideeën genoeg en wilt het liefst morgen al starten. Maar wat komt er allemaal kijken bij de start van de eigen onderneming?

Iedere (startende) ondernemer verdient het om succesvol te zijn. Met een goede basis, een stevig fundament, is de kans van slagen vele malen groter dat jij een succesvolle Business runt. Vanuit de Roadmap to Success krijg jij die sterke fundamentele basis voor een succesvol bedrijf.

Vanuit onze Roadmap to Success werken wij aan een optimaal ondernemersplan waarin alle benodigde onderdelen (bouwstenen) worden aangepakt zodat je een super goed plan krijgt. Ook pakken wij jouw obstakels aan zodat je geen belemmeringen meer hebt om te starten.   

Maar ook ervaren ondernemers die hun onderneming of hun eigen ondernemingsplan tegen het licht willen houden zijn van harte welkom om te sparren en te werken aan succes. 

Jouw ondernemingsplan!

  • Het ondernemingsplan is uitermate geschikt voor een aanvraag en onderbouwing voor een bedrijfsfinanciering. Dit inclusief een liquiditeits- en exploitatieberekening. Je weet direct wat jouw financiële gezondheid is.  
  • Je krijgt tijdens onze gesprekken direct inzicht de sterke- en minder sterke punten van jouw (te starten) onderneming en weet je hoe je hier actie op kunt ondernemen. 
  • Alle facetten (bouwstenen Roadmap to Success) van het ondernemen worden besproken en aangepakt.  
  • Je kunt direct actie ondernemen om vol focus te werken aan jouw succes.
  • Vanuit onze ervaring als ondernemer adviseren en begeleiden wij jou zodat jouw plan ook echt jouw plan wordt.  

Welke stappen voor een optimaal ondernemingsplan

Inventariseren / visie

Wij houden gesprekken en sparren zodat duidelijk wordt wie jij bent, wat je belemmert en wat je wilt bereiken.

Bouwstenen uitwerken

Vanuit de bouwstenen voor succes werken wij aan een optimaal ondernemingsplan.

ondernemingsplan

Een helder plan met inzicht in jouw doelen en financiën. Een concreet strijdplan om succesvol mee aan de slag te gaan.

Begeleiding

Vanaf de start met het ondernemingsplan zullen wij jou begeleiden en ondersteunen. Belangrijk is dat jij enthousiast blijft, en zonder obstakels.

Wat doen wij tijdens het traject

  • Wij begeleiden jou tijdens het gehele traject.
  • Wij sparren en geven jou huiswerk zodat wij meer inzicht krijgen.
  • Wij bieden inzicht en overzicht in jouw financiële gegevens.
  • Wij begeleiden jou in het overwinnen van jouw obstakels (belemmeringen).
  • Wij zijn er om jou te ondersteunen zodat jij jouw plan kunt uitvoeren.
Laat ons jou een uitleg geven!

Wil jij een echt succes maken van jouw Business? Dan is dit iets voor jou. Een succesvolle Business vraagt tijd, inzet en doorzettingsvermogen. Wij staan voor jou klaar met onze tijd, expertise en ondersteuning en positieve energie.

Ben jij bereid om met energie en passie aan de slag te gaan voor jouw Succesvolle Business? En wil je hier tijd in investeren? Neem dan gerust contact met ons op en plan je eerste Business gesprek helemaal gratis. Samen kijken we of de klik er is en bepalen we of we de samenwerking aangaan. Want niets is fijner dan een goede klik en de basis voor een succesvolle samenwerking!

En wie zijn wij?

Sinds mei 2011 zijn wij actief als ondernemer en als coach en willen ondernemers, vanuit onze passie en met heel veel plezier helpen om dromen te realiseren. Vanuit onze financiële achtergrond en huidige dienstverlening kunnen wij dit heel mooi combineren met een juiste financiële onderbouwing.

Wij willen meerwaarde bieden, echt adviseren en meedenken met jou als mens. En dat ben jij, dus besteden we ook heel veel aandacht aan jou als persoon. Je persoonlijke Happiness en succes gaan als een positieve energiestroom door in je leven. Als je persoonlijk geluk tegenhoudt, blokkeer je de weg naar succes.

Samen met ons als coach maak je een eigen actieplan. Voor meer informatie mail info@fi-nance.nl of bel naar 0307370296