Fi-Nance Consultancy - Finance & Coaching in Houten

Fi-Nance Consultancy - financiële dienstverlening en Coaching

Vanuit onze passie voor ondernemerschap, cijfers en het helpen van ondernemers zijn wij in mei 2011 gestart met Fi-Nance Consultancy.

Wij brengen een pro actieve houding en frisse kijk op het ondernemerschap en dat wordt zeer gewaardeerd door onze klanten. Een goed inzicht en overzicht op de financiën van een onderneming vinden wij essentieel voor iedere ondernemer, maar daar stopt het niet bij. Een onderneming omvat zo veel meer dan alleen cijfers en wij ontwikkelen samen met jou het fundament van je onderneming. Met een goed fundament leg je de basis van een succesvolle onderneming. 

Een persoonlijke aanpak zit in onze aard en zo gaan wij ook te werk. Open communicatie, aandacht voor de ondernemer, down to earth, dienstverlening die echt waarde toevoegt en plezierig in de omgang is hoe onze klanten ons omschrijven.

Samen met jou bekijken wij de fundamentele bouwstenen van je organisatie, waar de kansen liggen en bieden hiervoor maatwerk oplossingen. Inmiddels hebben wij meer dan 10 jaar ervaring opgedaan in het begeleiden van ondernemers en blijven wij ons continu ontwikkelen.

Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak, hoge kwaliteit, flexibele, servicegerichte en waardevolle dienstverlening. 

Communicatie en transparantie

Open en eerlijk is hoe wij graag werken. Hierdoor is er transparantie voor zowel jou als ondernemer en voor ons en ontstaat er een prettige samenwerking. Voor ons is het van belang dat er een goede klik is zodat er vertrouwen ontstaat die de basis is voor onze samenwerking.

Wil jij ook een Scan van jouw organisatie? Bekijken of alle bouwstenen van jouw organisatie op de juiste plek liggen? Wij helpen je graag.

Neem contact met ons op voor meer informatie! Je kunt ons mailen info@fi-nance.nl of bellen naar 0307370296

Ja, ik wil contact!

Financiële diensten en services die wij bieden

"Het is altijd het juiste moment om iets goeds te doen." - Martin Luther King

Vacature Assistent-Accountant MKBVacature Assistent-Accountant MKB
Coaching particulieren en ondernemers. Financiële rust, inzicht en overzicht.
Belastingaangifte en fiscale vraagstukkenBelastingaangifte en fiscale vraagstukken
Fiscale- en belastingzaken. Tijdig, secuur en correct belastingaangifte verzorgen.
Coaching particulieren en ondernemersCoaching particulieren en ondernemers
Coaching particulieren en ondernemers. Financiële rust, inzicht en overzicht.

Passende (financiële en coaching) dienstverlening voor ondernemers

  • Financiële administratie / boekhouding
  • Fiscaal advies en belastingaangiften
  • Jaarrekeningen en jaarverslagen
  • Loon- / salarisadministratie
  • Procesoptimalisatie
  • Grip op jouw financiën 
  • Begeleiding bij ondernemersplan
  • Coaching / advisering ondernemers
Ik heb interesse en bel gelijk!

Iedere ondernemer en onderneming is uniek. En daarom is onze dienstverlening meestal maatwerk. Op die manier helpen wij jou om tijd én geld te besparen. Meer tijd voor jou om te doen wat je echt belangrijk vindt en zelfs betere resultaten te behalen.

Ons doel is om jou met plezier, enthousiasme en succes te laten ondernemen. Wij doen dit op een persoonlijke manier, met daadwerkelijke aandacht en tijd voor jou als ondernemer. Geen onzin, maar full focus voor jou en jouw business. Met onze ervaring helpen wij jou je doelstellingen te behalen en niet alleen zakelijk maar ook persoonlijk te groeien. Met een heldere aanpak helpen wij jou met het creëren van jouw Roadmap naar Succes. Deze fundamentele bouwstenen zijn essentieel voor de succesvolle ondernemer. 

Wij bieden doelgerichte coaching die je bewust maakt van jouw bedrijfsdoelen. Door dit proces pak je niet alleen je business aan maar  krijg jij ook de succesvolle onderneming waar jij altijd van hebt gedroomd. 

Of je nu een startende ondernemer of een zelfstandig ondernemer bent, er komt zeker wel een moment waarop je vast kunt lopen en niet verder kunt.
.
Wil je eens kennismaken? Wij komen graag bij je langs om te sparren over de mogelijkheden.

Download het E-book 'Roadmap to Succes!

Download nu ons E-book 'Roadmap to Succes, DE MUST HAVE voor ondernemers'. Dit E-book helpt je op weg, geeft je inzicht en laat je nadenken over jou en je Business.

EMAIL

info@fi-nance.nl

TELEFOON

0307370296

LOCATIE

HOUTEN