Boekhoudtermen en aftrekposten uitgelegd

Boekhouden hoeft niet moeilijk te zijn maar lijkt het soms wel, en zeker door de termen die worden gebruikt. Om het boekhouden toch wat eenvoudiger te maken, zodat je begrijpt wat er gebeurt binnen de boekhouding zullen wij de meest voorkomende termen uitleggen. 

Los van of je jouw boekhouding zelf verricht of niet, het hebben van inzicht en grip op jouw administratie vinden wij – en is voor jouw onderneming- erg belangrijk.

Door te snappen wat boekhouding/administratie inhoudt kun je op een eenvoudige manier, bewuster en uiteindelijk dus met meer plezier tijd steken in jouw onderneming.

En mocht je nog meer grip wensen op jouw financiën, bekijk dan onze pagina, hier bieden wij een whitepaper met praktische tips, een uitleg over het 'potjessysteem' en mogelijkheid om deel te nemen aan de cursus 'Ondernemer, heb jij grip op jouw financiën!' 

Meer informatie 

Grip op jouw Financiën

Boekhoudtermen van A tot G

Boekhoudtermen van G tot Z

De aftrekposten in het kort

Als ondernemer heb je dus te maken met een goede administratie waarbij inzicht en vooral grip op financiën noodzakelijk is. Maar je krijgt naast de administratie ook te maken met belastingen en de hieraan gekoppelde voordelen in de vorm van aftrekposten. Ook deze posten hebben wij in het kort voor je uitgelegd. 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van jouw administratie of belastingzaken, wij adviseren, ondersteunen en willen vooral ondernemers helpen bij de groei.  

Boekhouden en belasting uitgelegd

Boekhouden hoeft niet moeilijk te zijn, mits je de discipline en kennis in huis hebt om geen belangrijke zaken te vergeten, optimaal gebruik maakt van aftrekposten en goed inzicht houdt in de financiële situatie van je bedrijf. Wil je dit echt niet zelf doen en de kennis gebruiken van experts, wij adviseren en ondersteunen jou graag. 

EMAIL

info@fi-nance.nl

TELEFOON

0307370296

LOCATIE

HOUTEN